Kipróbáltuk a SilverPC letöltőközpontot

Kipróbáltuk a SilverPC letöltőközpontot

3
0
Megosztás

Még alig pár napja indult a SilverPC letöltőközpontja mi pedig azonnal rá is vetettük magunknak, hiszen egy kollégánknak egy most vásárolt laptopjára kellett felhúzni pár hasznos kis programot.

 

A SilverPC letöltőközpontjában ingyenes programokat tölthetünk le, melyek között sok hasznos program található ami nélkül nehezebb lenne az életünk. Ilyen hasznos programok például.: DVD olvasó/író programok, tömörítők közölük a talán leghíresebb WINRAR, fájlkezelő programok és még akad bő számmal a választékból.

 

Annak ellenére, hogy az oldal még csak pár napos, megtaláltunk minden hasznos programot rajta. A programok letöltése nagyon egyszerű és fantasztikusan megoldották. Van, hogy a gyártó hivatalos oldaláról kell letöltenünk azonban ott sem kell sok kattintást elvégeznünk hiszen egyből a letöltés részhez irányít át minket az oldal.

 

Az oldalra folyamatosan kerülnek fel új letölthető programok, a mi figyelésünk szerint naponta 20-30 közötti program feltöltésekre lehet számítani. Ez kevésnek tűnhet azonban 1-2 hónapon belül minden létező program amire szükségünk lehet már elérhető lesz az oldalon.

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás