Ret­te­ne­tes kí­no­kat kel­lett ki­áll­nia Cli­ó­nak, ke­gyet­le­nül meg­kí­noz­ták

Ret­te­ne­tes kí­no­kat kel­lett ki­áll­nia Cli­ó­nak, ke­gyet­le­nül meg­kí­noz­ták

6
0
Megosztás

Clió a fehér kis­ku­tya ko­moly re­ha­bi­li­tá­ci­óra szo­rul, na­gyon meg­vi­sel­ték a tör­tén­tek, ko­lonc­cal kí­noz­ták meg.


 

Ha kegyetlenkedésről van szó, az emberi kreativitás nem ismer határokat. Borzalmas kínokat kellett átélnie annak a szerencsétlen ebnek is, akire Balmazújváros külterületén bukkantak rá. A kistestű kutyát még a múlt héten vette észre néhány szemfüles arra járó az út mentén, s nyomban értesítették az egyik helyi civil állatvédőt

“Elborzasztott a látvány. A nyakába egy óriási koloncot kötött valaki, amit a mellső lábai között húzott. A súly körülbelül másfél kilós volt, egy bőrszíjon lógott. Ez brutális, hiszen a kutya összesen nincs négy kiló. Ráadásul egy szájkosarat is ráaggattak” – elevenítette fel a Borsnak a helyszínre hívott Nagy Csilla, akinek nem volt egyszerű dolga a Clió névre hallgató kis bichon befogásával.

“Annyira meg volt rémülve, hogy egy óránál is több ideig tartott, mire sikerült megfognom. Még annak ellenére is, hogy a súly alaposan korlátozta a mozgásában. Több napja sínylődhetett étlen-szomjan a kukoricásban. Valószínűleg bántották, mivel minden közeledésre egyből visítással reagált” – mondta az állatvédő.

A fehér kutyusról azonnal leszedte a koloncot és a szájkosarat, ami alaposan kikoptatta a szőrét. Majd a Kajászón található CsutkaRozi Menedéke Zseton Állatvédő Egyesület vette kezelésbe.

Clió komoly rehabilitációra szorul, mivel nagyon megviselték a történtek. Napok teltek el, mire egyáltalán engedte magát ölbe venni. Szépen lassan haladunk, a lényeg, hogy már biztonságban van. Szocializálódnia kell, valamint több orvosi be­avatkozáson is át kell esnie, mielőtt örökbefogadó gazdit találunk neki” – sorolta Szatmári Andrea állatvédő.

 

 

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás