Halálra itta magát, a hullaházba magához tért, majd visszament bulizni

Halálra itta magát, a hullaházba magához tért, majd visszament bulizni

5
0
Megosztás

Kicsit kalandos volt, annak az orosz fiatalembernek az éjszakája, aki olyan al­ko­hol­mér­gezést ka­pott, hogy a mentősök hallottnak nyil­vá­ní­tot­ták. Em­be­rünk azon­ban nem adja fel egy könnyen, felébredt a hullaházban, majd visszatért bulizni a ba­rá­ta­i­hoz. Hol máshol történhetett volna mint Oroszországban.

 

 

Oroszország egy keleti városkájában, Khasanky-ban jól sikerült a buli. Egy, az alkoholt igencsak kedvelő férfi ugyanis annyi vodkát ivott, hogy barátai kénytelenek voltak kihívni a mentőket. A jókedv azonban nem tartott sokáig, mert az orvosok már nem tudtak segíteni, megállapították, hogy a férfi halott és elszállították a hullaházba.

Hihetetlen, de emberünk felébredt, és a kijárat felé tántorgott, miközben az ott dolgozókat halálra rémisztette.

Az volt a szerencséje, hogy aznap telt ház volt, a fagyasztóban már nem volt hely, így a padlóra fektették le.

“Nagyon sötét volt és hideg” – emlékezett vissza a történtekre az áldozat.

Részegen és ködös aggyal visszatért a haverjaihoz, akik már az ő emlékére ittak. A parti azonban tovább folytatódott, mert amikor meglátták barátjukat, kitalálták, hogy ez a nap az ő újjászületésének napja, erre pedig inni kell.

A történet tanulsága szerint, mindig van ok az italozásra, de persze mindenki bánjon óvatosan az alkohollal ma este, ne Zacher Gábor arca legyen az első, amit meglátsz 2016 első reggelén.

Forrás

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás