Halálba ugrott Aranka a kilencedikről

Halálba ugrott Aranka a kilencedikről

8
0
Megosztás

Kinyitotta az ablakot, majd levetette magát a kilencedik emeletről K. Aranka. A XV. kerületben lakott az a 48 éves nő, aki szerdán késő délután felsétált az egyik ott lakó szomszédjához, bekéredzkedett, majd amikor egyedül hagyták, véget vetett az életének.

– Mosolyogva kopogott be hozzánk, azt állította, hogy vendégségbe jött – kezdte a szemtanú férje, Sípos Ferenc. – Bár furcsállottuk, hiszen azelőtt sosem látogatott meg minket. Legtöbbször az utcán váltottunk pár szót.

Elmondásuk alapján Arankát körbevezették a házban, majd a szobájukban leültették. Ferenc felesége, Jutka tartotta szóval, majd néhány percre magára hagyta, amíg kiment a mosdóba. Ekkor történt a tragédia.

Jutka: Amikor beléptem a szobába, Aranka az ablakpárkányon állt, majd leugrott © Bánkúti Sándor

 

– Minden olyan gyors volt! Amikor beléptem a szobába, Aranka az ablakpárkányon állt, majd ugrott – sírta el magát Jutka. – Mielőtt otthagytam volna, elköszönt, megpuszilt és megköszönt mindent. Eszünkbe sem jutott, hogy erre készülhet.

A családot nagyon megviselték a történtek. Jutkának azóta is gyógyszereket kell szedni.

A földszinten fodrászként dolgozó Kurucz Lászlóné épp ott volt, amikor az eset történt.

– Hatalmas puffanásra lettem figyelmes, ekkor kirohantam, és megláttam a hölgyet – mondta.

Az asszonynak esélye sem volt a túlélésre © Bánkúti Sándor

 

A szomszédok szerint Aranka elég visszahúzódó volt. Korábban bolti eladóként dolgozott, ahol végül különböző problémák miatt felmondott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy a helyszínen valóban találtak egy női holttestet, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

 

Forrás: www.borsonline.hu

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás