A fiai nem fog­nak örülni Brit­ney Spe­ars vég­ren­de­le­té­nek

A fiai nem fog­nak örülni Brit­ney Spe­ars vég­ren­de­le­té­nek

9
0
Megosztás

Az éne­kesnő nem sze­retné, ha a gye­re­kei is meg­va­dul­ná­nak a túl nagy va­gyon­tól, ahogy ő. Ezért át­írta a vég­ren­de­le­tét…

 

Nagyjából 52 milliárd forint – ez Britney Spears jelenlegi becsült vagyona, ami valószínűleg tovább duzzad majd az elkövetkezendő években. Ez az összeg viszont megijesztette az énekesnőt, ugyanis attól fél, hogy ha ekkora vagyont örökölnek utána a fiai, az tönkreteszi majd az életüket.

 

Ezért a Los Angeles-i bírósághoz fordult, hogy a gyerekei születése előtt írt végrendeletét módosíthassa. Ennek értelmében a most 11 éves Sean és a 10 éves Jayden nem jutnak hozzá az örökségükhöz egy összegben.Három fázisban kapják meg a pénzüket, először 18, majd 25, végül 35 éves korukban jutnak egyre nagyobb részhez. Ez természetesen csak akkor lép életbe, ha Britney elhalálozna, mielőtt a fiúk betöltik a 35-öt.

Ezzel a lépéssel szeretné elkerülni, hogy a nagy gazdagság megzavarja a fiúk agyát, és tönkretegyék az életüket.

Mellékesen jegyezzük meg, hogy maga Spears sem rendelkezik a saját vagyona fölött, ugyanis az apja a gyámja évek óta. Méghozzá pontosan azért, mert kemény önpusztításba és költekezésbe kezdett, amikor özönleni kezdtek a milliók a bankszámlájára. De legalább tanult a saját hibájából.

forrás

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás