Ennyibe ke­rül­tek Ke­le­men Anna plasz­ti­kai mű­tét­jei!

Ennyibe ke­rül­tek Ke­le­men Anna plasz­ti­kai mű­tét­jei!

18
0
Megosztás

Min­dent meg­tesz a szép­sé­gért, fo­lya­ma­tos kont­roll alatt tartja a tes­tét or­vo­sá­val. Ke­le­men Anna nem vissza­for­dí­tani sze­retné az öre­ge­dést, hanem meg­előzni!


 

“Mindent megteszek azért, hogy konzerváljam magam” – kezdte mosolyogva Anna, aki elmondta lapunknak, miért érzi szükségét a rendszeres beavatkozásoknak. A csinos médiaszemélyiség pontosan tudja, hogy kényes témát feszeget: sok ember negatív véleményt formál azokról, akik plasztikáztatnak.

Fotó: Markovics Gábor

“Szeretek minden új plasztikai technológiát kipróbálni! Állandó kontroll alatt tartom a testem, és ha úgy látom, hogy itt az ideje például egy arcfrissítésnek, akkor felkeresem az orvosomat” – mondta az egykori playmate, aki napokkal ezelőtt esett át egy beavatkozáson.

 

“Biofonalakat ültettek az arcomba, melyekkel a kollagén termelést serkentik. Magas a fájdalomküszöböm, így nem éreztem nagy fájdalmat, elviselhető volt. A szúrások előtt érzéstelenítették az arcom” – árulta el a Ripost-nak Anna.

 

A 37 éves szépség elárulta: az utóbbi időszakban több szépészeti beavatkozáson is átesett. Nézzük, mekkora költséget emésztenek fel ezek a plasztikák. Biofonal beültetés, hyaluronsavas arcfeltöltés, dermaroller-kezelés, botox- kezelést és hajhosszabbítást is végeztek rajta. Összesen kb. 830.000 Ft értékben végeztek átalakításokat Annán az utóbbi időszakban.

 

 

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás