21 éves spanyol producer rázza fel a DJ-világot

21 éves spanyol producer rázza fel a DJ-világot

34
0
Megosztás

A New Yorker nemzetközi DJ versenyének döntője februárban lesz, Budapesten. A zsűri által kiválasztott 4 döntős mellett egy igazi sztárDJ-t is elhoznak a szervezők, az NYDJAY arcát, a spanyol Danny Avilát, aki fiatal kora ellenére a világ számtalan pontján bizonyította már a legjobb klubokban és fesztiválokon tehetségét. Villáminterjúnkban karrierjéről, céljairól és az NYDJAY-ről kérdeztük őt.

21 éves korodra olyan dolgokat érél el, amiről a dj-k és producerek nagy része csak álmodik. Hogy éled meg mindezt?

Már öt éve benne vagyok, úgyhogy azt kell, hogy mondjam, mindez az életem részévé vált. Pont ezért nem engedem, hogy a körülöttem zajló dolgok elsodorjanak, így a fókusz a futó projekteken és mindazon marad, ami ezekhez kapcsolódik.

⚡️??

DANNY AVILA (@dannyavila) által közzétett fénykép, 2017. Jan 23., 11:48 PST

loading…


Már 18 évesen rezidensként dolgoztál egy világhírű klubban, felléptél az Ultra Sonic Festivalon, saját zenéket adtál ki, melyeket milliók hallgatnak. Mi motivál még, milyen célokat tűztél ki magad elé?

Nagyon sok új zenén dolgozom jelenleg. Elsőként Gavin James ‘I Don’t Know Why’, című dalának remixe jön majd ki február 10-én a Good Soldier Recordsnál. Később, még az év folyamán megjelenik egy jó barátommal, KO:YU-val közös produkció is, és még több eredeti dalra lehet számítani. Szóval az egyik célom, hogy minél több saját zenét adjak ki, mellette pedig az előző évek tempójának megfelelően szeretném folytatni a turnézást, hogy minél többet adhassak a rajongóimnak.

The world isn’t ready for this one…Finished my collab with @denizkoyu !!!!!! ??

loading…


DANNY AVILA (@dannyavila) által közzétett fénykép, 2016. Nov 6., 13:55 PST

Hogyan lettél te az NYDJAY nagykövete?

A New Yorker keresett meg az ötlettel – arcot kerestek a kampányukhoz és elkezdtünk beszélgetni. Gyorsan rájöttünk, hogy a DJ verseny létrehozásának ötlete és az én terveim egyazon irányba mutatnak, szóval el is kezdtük a közös munkát.

Korábban jártál már Budapesten – mi az, ami a legjobban megfogott az itt eltöltött idő alatt?

Budapest gyönyörű város, ahol rengeteg a látnivaló, és a lehetőség különböző programokra. Imádtam a városképet és az embereket.

2017-ben újra találkozunk, mit üzensz a magyar rajongóidnak?

Nagyon izgatott vagyok már az akváriumos NYDJAY show miatt. Remélem, hogy az összes résztvevő DJ a legjobbját nyújtja majd és mindannyian egy fantasztikus verseny részesei leszünk!

@Akvárium – NYDJAY by New Yorker

Az interjú eredeti nyelven:

By the time you turned 21 you’ve reached things a lot of other djs and producers just dream about. How do you live all this success?

I have been in this business for over 5 years now, so I have to say it has become my life. Therefore, I try to not let the whole stuff that happens around me get me and focus on my projects and everything that goes along with it.

You got your contract as a resident DJ in a worldwide known club when you turned 18, you played at Ultra Festival, produced your own music listened by millions. What are your current motivations, what are your goals?

EUROPE TOUR ? Germany, France, Sweden, Hungary, Switzerland, Croatia, Spain, Russia, Romania & Austria ?? #DatesComingSoon #2017

DANNY AVILA (@dannyavila) által közzétett fénykép, 2017. Jan 13., 08:04 PST

I’m working on a lot of new music at the moment. My first release will be a remix of Gavin James’ ‚I Don’t Know Why‘, which will be released February 10th on Good Soldier Records. I also have a collab coming up with my good friend KO:YU later this year and more original tunes. So, one of my goals is to release a lot of my music. I also want to keep touring like the years before and give back to my fans.

How did you become the ambassador of NYDJAY?

New Yorker approached me with the idea. They were looking for a face for their campaign and we started talking. We quickly realized that their idea of creating a DJ contest and my input were showing into the same direction and so we started working on this together.

You’ve been to Budapest before. What did you like the most in this city?

Budapest is a beautiful city with a lot of stuff to see and do. Really love whole cityscape and the people.

We will meet again in 2017, what message would you like to send to your Hungarian fans?

I’m super excited for the NYDJAY show at Akvarium. I hope all participating DJs give their best and we’re all gonna have a fantastic competition!

A 21 éves spanyol producer rázza fel a DJ-világot bejegyzés először a Flyerz.hu jelent meg.

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás