Ebben az NHL-csapatban mindenkit Neilnek hívnak

Ebben az NHL-csapatban mindenkit Neilnek hívnak

17
0
Megosztás

Eléggé szeretjük a Mentőcsónak Egység nevű színtársulat előadásait, nagyon lelkesen írtunk két előadásukról is: a Szociopoly arról szól, hogyan lehet közmunkából, alkalmi munkából túlélni egy hónapot, a Menekülj okosan! pedig arról, milyen  döntéseket kell meghoznia az embernek, ha egyszer csak menekülnie kell a hazájából. Ráadásul a Mentőcsónak nem egyszerű színházi előadásokat hoz létre, mindegyiket a nézők alakítják, mivel mindig mi játsszuk a falu lakosságát, a menekülő csoportot és a többit.

Úgyhogy az előadások remekül alkalmasak arra, hogy osztálytermekben vagy osztályok közreműködésével játsszák őket, unatkozni nem lehet közben, és még a demokráciát is muszáj kicsit gyakorolni, mivel a hogyan továbbról szavazásokkal döntenek. És a Mentőcsónak most lehetővé teszi középiskolák számára, hogy

ingyen vagy nagyon olcsón

meghívják az előadásokat az iskolákba, vagy elvihessék rájuk az osztályokat. Vannak még előadások a hajléktalanságról, az addikciókról, a fiatalok radikalizálódásáról, a demokráciáról és a tehetségről is. Bővebben ezen a linken lehet olvasni a dologról.

Forrás

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás