Ha minden jól megy, akkor fut majd a Pacman az új PS4-en,...

Ha minden jól megy, akkor fut majd a Pacman az új PS4-en, az új promóvideó alapján talán még a Csapos is!

14
0
Megosztás

Egy személyes megjegyzés az elejére: amikor a hétvégi hírügyeletekben a pártok közleményeit olvasgatom, néha (vagy majdnem mindig) az az érzésem támad, hogy a politikai pártok rettegnek attól, hogy csak egy pillanatra is ne legyenek benne a műsorfolyamban, mert még a végén elfelejtenék őket a választóik. Úgyhogy valamit mindig előrántanak a cilinderből, de nem azért, mert elkészült Dr. Spin mesterterve, hanem mert ezt egzisztenciális kérdésnek tartják. 

“Gondolnak ránk, tehát vagyunk” – gondolják ők. 

És akkor maga a hír: az MSZP egyik elnökségei tagja délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Fidesz székházánál, és felszólította a kormánypártot, hogy számoljon el a székházának felújításáról szóló számlákkal, illetve hozza nyilvánosságra a banki hitelszerződést, amiből a felújítást finanszírozzák. A szocialisták elszámoltatást követelnek! 

Válaszul nemsokkal később a Fidesz sajtóosztálya is kiadott egy közleményt, amely szerint az MSZP-nek el kellene számolnia azzal, hogy lehet, hogy már székháza sincsen, és azt is tudakolják, hogy hová lett a pénz, amihez az MSZP két székházának eladásából is jutott. 

Gondolom, ezek a dolgok sosem fognak kiderülni, de hétvégi témának még el lehet lőni párszor. 

loading…


Forrás

Szólj hozzá!loading...

Nincs hozzászólás